Avertisment

De la bun început, dorim să subliniem că site-ul www.suicid.ro nu are sub nici o formă menirea de a înlocui consultația sau tratamentul medical specializat, ci, dimpotrivă, de a le promova!

În ceea ce privește conținutul site-ului, autorul articolelor a făcut tot posibilul ca, redactându-le, să prezinte cu acuratețe rezultatele celor mai actuale cercetări pe tema suicidului. Cu toate acestea, există posibilitatea ca unele informații să nu fie întru totul exacte și complete sau să nu corespundă în totalitate așteptărilor utilizatorilor. În același timp, nu ne asumăm răspunderea pentru o eventuală utilizare inadecvată a informațiilor prezentate.

Atât administratorul site-ului, cât și firma de web hosting depun toate eforturile în scopul unei funcționări optime a acestuia. Din păcate, nu putem garanta funcționarea permanentă și lipsită de erori a site-ului, și nici nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele prejudicii (de orice natură) pricinuite utilizatorilor în eventualitatea unei funcționări defectuoase sau chiar a întreruperii temporare a funcționării.